Nama : Tongah

Jantina : Lelaki

Birth : 1984

Asal : Johor

Profession : Pembaca blog sambil belajar

Pengajian : Khatam Al-Quran

Hobi : Merepek, merapu, meraban, ambigram(hobi baru mungkin)

E-Mail : mohdnoh84@gmail.com (MySpace & Friendster)

Advertisements

16 Respons to “Profile”

  1. huda Says:

    hi tokngah..
    thanks for ur comment on my blog..slmt berkenalan..

  2. tongah Says:

    welcome…tapi bukan tokngah hehehe…tongah je la cik huda ye…

  3. Afham Says:

    blog stylo siot!!!

  4. tongah Says:

    afham!!
    stylo? mana ada… arsenal fans ker?

  5. musnaz Says:

    nak jadi pengunjung setia blog ni lah, smart! – salam perkenalan! 🙂

  6. tongah Says:

    musnaz!!
    silalah, kesudian amat dihargai. 🙂
    salam perkenalan.

  7. nina Says:

    tongah, hye hye..
    nak add ur blog kat my list ‘keren aja’ leh kan?
    i love to read ur blog.
    ringan dan menyenangkan. sama macam makan coklat.
    tp, mkn coklat byk2 leh wat badan gemok dan tumbuh jerawat..
    klo baca ur blog x jd camtu, haha..

  8. tongah Says:

    nina!!
    add la. bagi URL blog kamu sekali. nanti saya link ke kamu juga. blog saya tidak mungkin menggemukkan. melalaikan pun tidak mampu hehehe.

  9. ciktipah Says:

    nice blog.rs nak tergelak pun de bc blog ni.leh la lyn disaat bosan wat keje ni..

  10. Azman Says:

    tongah seorang yg agak pendiam di dalam kelas, tetapi sangat aktif dan kuat membebel kat dalam blog dia nih.. huhuhu.. tak sangka aku begini ko rupanya tongah, teruskan usaha murni ini.. aku menjejaki langkah ko.. 😉

  11. lydiarayyan Says:

    mmmmm…cakk!

    hehe…hye~~~!

  12. ixora Says:

    Cik Lydia sdg melakukan teknik bermain silap mata dgn tuan pnya blog ni. ekeke

  13. Haslin A Says:

    terima kaseh kawan..
    Kerana menjadi kawan di kala suka dan duka…

    Sila tegur saya biler saya salah…
    Takde sapa perfect kan…
    Itu gunanya kawan kan?
    thanks!

  14. Haslin A Says:

    Terima kaseh kawan…
    Kerana sudi melayan karenah huduh saya ini…

    Silalah tegur saya, klo saya ada buat silap…
    jangan segan silu..
    xde sapa perfect kan?
    itu gunanya teman…
    thanks!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: